Palvelumme
Miten voit hyödyntää Tonto Helsinkiä poikkeusaikana?

Toteutamme mediatuotannot TUOTONTO® –tuotantopalvelumallilla.

Hyödynnämme tuotantokokemusta, median ja digitaalisten kanavien ymmärrystä sekä strategista markkinoinnin ja viestinnän osaamista. Malli soveltuu asiakkaidemme tarpeisiin poikkeustilassa ja sen jälkeen.


Poikkeusajat vaativat poikkeavat mainonnan toteutustavat


Elämme poikkeavia aikoja ja tilanteen vaikutukset talouteen ovat olleet nopeita ja vaikeita. Perinteisen markkinoinnin tekeminen on vaikeutunut, mutta markkinoinnin tarve ei ole poistunut ja itse asiassa on entistä tärkeämpää toimia nyt, kun tilanne on vaikea. Brändin näkyminen vaikeina aikoina on osoitus vahvuudesta ja luotettavuudesta. Muistijälki kuluttajille ja asiakkaille on moninkertainen, mikäli brändi on nyt positiivisesti esillä.


Haluamme vaikuttaa ottamalla yhteiskunnallista vastuuta


Tänään meillä on yrityksenä kaksi vastuuta. Toinen on se, että olemme yrityksenä kriisin jälkeen olemassa ja toinen on yhteiskunnallinen. Kun olemme kriisin jälkeen olemassa, pystymme jatkossakin työllistämään suomalaisia  valomiehiä, äänimiehiä, avustajia, kuvaajia, ohjaajia, tuottajia, maskeeraajia, puvustajia, ohjaajia, lavastajia, leikkaajia, käsikirjoittajia, näyttelijöitä ja muita tuotannon ammattilaisia.

Kriisi näkyy yritysten lisäksi työntekijöiden perheissä, kun koulut on suljettu, harrastukset peruttu ja perheitä on ajautunut talousvaikeuksiin. Haluamme auttaa näitä perheitä lahjoittamalla viikoittain apua Pelastakaa Lapset ry:lle, joka vastaa hätään auttamalla perheitä konkreettisesti vaikeimman hetken yli.

Lisäksi jokaisesta meiltä tilatusta poikkeusajan tuotantopalvelusta lahjoitamme Tonto Helsingin normaalia viikkolahjoitusta vastaavan summan lisälahjoituksena Pelastakaa Lapset ry:lle.

Pelastakaa Lapset ry:n yrityslahjoitus


Tonto Helsingin poikkeusajan tuotantopalvelut:

Sparrailu
Käsikirjoitus, sparrailu, konsultointi ja luova suunnittelu etäyhteydellä. Esim. Käsikirjoituksen tai tuotannon muuttaminen sopivaksi ja toteutettavaksi poikkeustilanteen rajoitteet huomioiden.
Video
Video- ja mediatuotannot sekä ideointi poikkeustilamarkkinointiin. Tv-mainoksen, Facebook- tai Instagram-videon ideointi ja tuotanto.
Ääni
Äänituotannot radiomainoksiin, podcasteihin ja Spotifyhyn täysin etänä.
Animaatio
Animaatiot ja digitaalisesti toteutettavat tuotannot ilman kuvauksia, kuten 2D, 3D, piirrosanimaatio, realistinen animaatio tai mixed media.
Striimaus
Yhden hengen virtuaaliset striimauslähetykset studiotilasta.  Kolulutukset, tiedotteet tai vaikka personal trainenerin jumppavideot esim. Youtubeen
Dokumentointi
Dokumentoinnit asioista, tiloista tai paikoista, joissa ei ole ihmisiä. Voi olla videota, kuvaa tai ääntä. Esimerkiksi vaikka asuntoesittelyvideot, location/recce videot, plate shotit tms.
Tuotekuvaus
Tuotekuvaukset kuljetuspalvelulla. Tuotekuvaus ilman kontaktia. Kuvattavien tuotteiden ovelta ovelle nouto ja palautus. Kuvausten valvonta livestream yhteydellä.
Ota yhteyttä
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä