Uutisia, vanhasia, töitä ja muuta

Tiedotteet

Tältä sivulta löydät Tonto Helsinki Oy:n uutiset sekä vapaasti julkaistavissa olevat tiedotteet. Uutisia voi seurata myös Tonto Helsingin SoMe kanavissa, esim. Twitterissä ja Facebookissa.

April 21, 2020
Aloitimme Pelastakaa Lapset ry:n viikkolahjoittajana
Haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme ja aloitimme Pelastakaa Lapset ry:n viikkolahjoittajana. Lisäksi jokaisesta meiltä tilatusta poikkeusajan tuotantopalvelusta lahjoitamme Tonto Helsingin normaalia viikkolahjoitusta vastaavan summan lisälahjoituksena.
Lue koko tiedote
March 26, 2020
Poikkeustilanteessa on valtavasti markkinoinnin mahdollisuuksia
Poikkeustilanne pakottaa miettimään luovia ratkaisuja. Etätyöskentelyyn meille on tullut lisänä päivittäiset ideointi- ja liiketoiminnan kehityssessiot. Mietimme päämme puhki, miten voisimme auttaa asiakkaita tässä tilanteessa parhaiten. Suuri osa ideoista on liittynyt siihen mitä tässä tilanteessa asiakkaamme voisivat tehdä. Samalla meille syntyy uusia tarjottavia palveluita, joista on varmasti hyötyä asiakkaille, kun koronan alkushokki helpottaa.
Lue koko tiedote
September 13, 2019
Noora Luostarinen siirtyy tuottajaksi Tonto Helsinkiin
‍Noin kymmenen vuotta televisiopuolella tuotannoissa työskennellyt Noora Luostarinen aloittaa tuottajana tuotantopalveluja tarjoavassa Tonto Helsingissä syyskuussa 2019. Noora on aikaisemmin urallaan työskennellyt viihde-, urheilu-, reality ja draamatuotannoissa.‍
Lue koko tiedote
June 19, 2019
Etsimme tuottajaa
Etsimme tuottajaa vastaamaan asiakasuhteista ja tuotantopalveluiden toteutuksesta. ‍Tuottajana vastuullasi on asiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamiset sekä asiakaskohtainen palveluiden suunnittelu ja tuotantopalveluiden toteutus.
Lue koko tiedote
April 11, 2019
Ahjopalo lisäsi Tonton ilmeeseen annoksen iloa
”Ajattelin, että John Wayne kohtaa Bauhaussin ja laitoin nämä blenderiin. Halusin lisätä hieman tulevaisuutta mukaan. Tulevaisuuden sivutuotteena syntyi graafiseen ilmeeseen väri-orbis, joka antaa Tontolle lisää liikkumavaraa värimaailmassa”, hehkuttaa ilmeen suunnitellut graafikko Aleksi Ahjopalo.
Lue koko tiedote
March 6, 2019
Tonto tarjoaa videotuotannon muuttuneisiin tarpeisiin tuotantopalvelumallia
Mainoselokuvatuotantoyhtiö Also Starringin entinen toimitusjohtaja Juhana Salminen sekä vastaava tuottaja Ville Salminen perustivat uuden yrityksen nimeltä Tonto Helsinki. Yritys tarjoaa uudenlaista tuotantopalvelua video-. ääni-, ja kuvatarpeisiin.
Lue koko tiedote
takaisin
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä