Uutisia, vanhasia, töitä ja muuta

Tiedotteet

Tältä sivulta löydät Tonto Helsinki Oy:n uutiset sekä vapaasti julkaistavissa olevat tiedotteet. Uutisia voi seurata myös Tonto Helsingin SoMe kanavissa, esim. Twitterissä ja Facebookissa.

September 7, 2023
Rasmus Wilénistä Tonton Head of Motion
Rasmus Wilén siirtyi Tonton markkinoinnin ja viestinnän tuotantoammattilaisten joukkoon SEK mainostoimistosta. Wilén on kartuttanut monipuolisen kokemuksen kuvakerronnan suunnittelusta ja toteutuksesta useammassa kotimaisessa huipputoimistossa sekä elokuvatuotannossa.
Lue koko tiedote
June 26, 2023
Hyödynnä kesän paras tuotantotarjous!
Tilaa yli 5000 euron markkinoinnin tai viestinnän tuotanto 26.6.-15.8.2023 välillä ja saat kylkiäisenä Jopon ja kypärän.
Lue koko tiedote
June 14, 2023
Huiput Creative Festival – mitä jäi käteen?
Ville listasi meille muutaman oivalluksen, jotka Huiput Creative Festival -tapahtumasta jäivät päällimmäisinä käteen. 
Lue koko tiedote
April 12, 2023
Huomio leikkaajat, kuvaajat ja samantapaiset: Etsitään lahjakasta visuaalista tekijää
Haluaisitko ehkä viettää enemmän aikaa lisäksi meidän kanssa? Me kaivataan hyvää tyyppiä, jolla on intoa kehittää omaa osaamista ja halua oppia uusia asioita kasvavassa yrityksessä. Meillä on pitkä kokemus sinulle luontaisen elinympäristön kehittämisessä ja ymmärrämme tarpeitasi. 
Lue koko tiedote
March 29, 2023
Harjoittelijana Tontossa – Sanna Stolberg rohkaisee heittäytymään uusiin haasteisiin
Tontolaiset ovat saaneet riveihinsä vahvistusta. Mukaan on hypännyt näyttelijänkin uraa tehnyt opiskelija Sanna Stolberg. Tällä kertaa toisella puolella kameraa ja harjoittelijan roolissa.
Lue koko tiedote
December 15, 2022
‍Kaikilla ei ole varaa juhlia joulua – Suomen Punaisen Ristin, MLL:n ja Ylen Hyvä Joulumieli -keräyksen kampanjafilmi näyttää joulun lapsen näkökulmasta
Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhdessä Ylen kanssa toteuttama Hyvä Joulumieli -keräys tukee vähävaraisia lapsiperheitä ja nostaa esiin lapsiperheköyhyyttä Suomessa. Tonto Helsinki suunnitteli ja tuotti kampanjan yhdessä Suomen Punaisen Ristin kanssa.
Lue koko tiedote
August 24, 2022
Juho Toivonen aloittaa Tonto Helsingin toimitusjohtajana
Media-alan tuotantoyhtiö Tonto Helsingin toimitusjohtajaksi on nimitetty Juho Toivonen (KTM, synt. 1980). Juho on yksi Tonton perustajajäsenistä ja osakkaista. Juho siirtyi Tontoon viestintätoimisto Kaiusta, joka on yksi Suomen suurimmista viestintätoimistoista. Kaiussa hän työskenteli työsuhteen aikana palvelukehityksessä, tiiminvetäjänä, johtoryhmässä sekä asiakastyössä kotimaisissa ja kansainvälisissä asiakkuuksissa.
Lue koko tiedote
June 28, 2022
Toimistokoira Tove haukkuu duunit ja paimentaa tontolaisia
Tonton toimistolla tassuttelee hellyyttävä Islanninlammaskoira Tove. Ennen mediatuotantopuolelle siirtymistä, Toven esi-esi-isät viihtyivät muinoin norjalaisten viikinkien seurassa ja risteytyivät sittemmin 800-luvulla Islannin karuihin oloihin karaistuneiden islantilaisten haukkujen kanssa. Tänä päivänä Tove viihtyy kuitenkin hyvin tontolaisten seurassa Laivurinkadulla.
Lue koko tiedote
May 11, 2022
Villen matka tuottajaksi sai tuulta vauvapurjeisiin äidinmaidosta
Ville Salminen on yksi Tonton perustajajäsenistä ja pitkän linjan tuottaja. Vuosia alalla on vierähtänyt jo yli 20, ja kilometreihin on mahtunut elokuva- ja mainostuotantoja niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä aluevesillä. Tontolla Ville hoitaa monipuolisesti tuotantojen lisäksi vuosien kokemuksella myös konseptointia, valokuvausta sekä ohjaa erittäin mielellään. 
Lue koko tiedote
April 26, 2022
Kiitos opettaja -kampanja sai suomalaiset muistelemaan lämmöllä omia opettajiaan
Saimme kunnian olla tuotantokumppanina Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n ja Tekirin Kiitos opettaja -kampanjassa. Kiitokset opettajille näkyivät ja kuuluivat radiossa, televisiossa, printissä ja sosiaalisessa mediassa. OAJ pyrki monikanavaisella kampanjalla vahvistamaan opettajien ja heidän tekemänsä työn arvostusta. Ilman opettajia emme olisi tässä. 
Lue koko tiedote
February 11, 2022
Karin vuosi juniortuottajan nahkasaappaissa sujui kuin Churrascon valmistus
Kari Pohto puki ylleen vuosi sitten juniortuottajan saappaat ja haasteena oli kiiltävillä nahkajatsareilla uusien asioiden oppiminen. Ennen kenkäkauppoja Kari teki hetken aikaa hommia freelancerina ja hieman yli vuosi sitten aloitti juniortuottajana. Toimialalta kokemusta ei aloittaessa vielä ollut, mutta asennetta oli kertynyt sitäkin enemmän.
Lue koko tiedote
January 18, 2022
Tonton asiakkaita lykästi – Beda aloitti tuottajana Tonto Helsingissä
Beda Anteroinen vahvistaa Tonton tuotantopalvelutiimiä. Vuonna 2016 mainostoimistosta tuotantopuolelle siirtynyt Beda tuo Tontoon lisää projektinhallintamuskeleita, tuotantopalveluosaamista ja luovaa näkemystä.
Lue koko tiedote
April 21, 2020
Aloitimme Pelastakaa Lapset ry:n viikkolahjoittajana
Haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme ja aloitimme Pelastakaa Lapset ry:n viikkolahjoittajana. Lisäksi jokaisesta meiltä tilatusta poikkeusajan tuotantopalvelusta lahjoitamme Tonto Helsingin normaalia viikkolahjoitusta vastaavan summan lisälahjoituksena.
Lue koko tiedote
March 26, 2020
Poikkeustilanteessa on valtavasti markkinoinnin mahdollisuuksia
Poikkeustilanne pakottaa miettimään luovia ratkaisuja. Etätyöskentelyyn meille on tullut lisänä päivittäiset ideointi- ja liiketoiminnan kehityssessiot. Mietimme päämme puhki, miten voisimme auttaa asiakkaita tässä tilanteessa parhaiten. Suuri osa ideoista on liittynyt siihen mitä tässä tilanteessa asiakkaamme voisivat tehdä. Samalla meille syntyy uusia tarjottavia palveluita, joista on varmasti hyötyä asiakkaille, kun koronan alkushokki helpottaa.
Lue koko tiedote
September 13, 2019
Noora Luostarinen siirtyy tuottajaksi Tonto Helsinkiin
‍Noin kymmenen vuotta televisiopuolella tuotannoissa työskennellyt Noora Luostarinen aloittaa tuottajana tuotantopalveluja tarjoavassa Tonto Helsingissä syyskuussa 2019. Noora on aikaisemmin urallaan työskennellyt viihde-, urheilu-, reality ja draamatuotannoissa.‍
Lue koko tiedote
June 19, 2019
Etsimme tuottajaa
Etsimme tuottajaa vastaamaan asiakasuhteista ja tuotantopalveluiden toteutuksesta. ‍Tuottajana vastuullasi on asiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamiset sekä asiakaskohtainen palveluiden suunnittelu ja tuotantopalveluiden toteutus.
Lue koko tiedote
April 11, 2019
Ahjopalo lisäsi Tonton ilmeeseen annoksen iloa
”Ajattelin, että John Wayne kohtaa Bauhaussin ja laitoin nämä blenderiin. Halusin lisätä hieman tulevaisuutta mukaan. Tulevaisuuden sivutuotteena syntyi graafiseen ilmeeseen väri-orbis, joka antaa Tontolle lisää liikkumavaraa värimaailmassa”, hehkuttaa ilmeen suunnitellut graafikko Aleksi Ahjopalo.
Lue koko tiedote
March 6, 2019
Tonto tarjoaa videotuotannon muuttuneisiin tarpeisiin tuotantopalvelumallia
Mainoselokuvatuotantoyhtiö Also Starringin entinen toimitusjohtaja Juhana Salminen sekä vastaava tuottaja Ville Salminen perustivat uuden yrityksen nimeltä Tonto Helsinki. Yritys tarjoaa uudenlaista tuotantopalvelua video-. ääni-, ja kuvatarpeisiin.
Lue koko tiedote
takaisin
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä