Aloitimme Pelastakaa Lapset ry:n viikkolahjoittajana

April 21, 2020

Olemme tehneet tähän mennessä pakolliset asiat, että olemme olemassa kriisin jälkeen. Tulevaisuus näyttää mitä vielä on pakollista tehdä. Haluamme samalla kantaa yhteiskunnallisen vastuumme ja aloitimme Pelastakaa Lapset ry:n viikkolahjoittajana. Lisäksi jokaisesta meiltä tilatusta poikkeusajan tuotantopalvelusta lahjoitamme Tonto Helsingin normaalia viikkolahjoitusta vastaavan summan lisälahjoituksena.

Kun olemme kriisin jälkeen olemassa, pystymme jatkossakin työllistämään suomalaisia valomiehiä/naisia, äänimiehiä/naisia, avustajia, kuvaajia, ohjaajia, tuottajia, maskeeraajia, puvustajia, ohjaajia, lavastajia, leikkaajia, käsikirjoittajia, näyttelijöitä ja muita tuotannon ammattilaisia.

Kriisi näkyy yritysten lisäksi työntekijöiden perheissä, kun koulut on suljettu, harrastukset peruttu ja perheitä on ajautunut talousvaikeuksiin. Valitsimme lahjoituskohteeksi Pelastakaa Lapset ry:n, joka vastaa hätään auttamalla perheitä konkreettisesti vaikeimman hetken yli.

Liity sinäkin mukaan ja auta koronaviruksen takia ahdinkoon joutuneita perheitä kotimaassa. Auttaa voit osoitteessa: pelastakaalapset.fi/apua-lapsiperheille

Lue lisää Tonton poikkeusajan tuotantopalveluista

takaisin
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä