Huomio leikkaajat, kuvaajat ja samantapaiset: Etsitään lahjakasta visuaalista tekijää

April 12, 2023

Kuluvatko päiväsi liikkuvan kuvan, kameroiden, jälkituotannon ja leikkaamisen parissa? Ei se mitään. Olet ihan normaali ja pidämme sinusta juuri sellaisena kuin olet. 

Haluaisitko ehkä viettää enemmän aikaa lisäksi meidän kanssa? Me kaivataan hyvää tyyppiä, jolla on intoa kehittää omaa osaamista ja halua oppia uusia asioita kasvavassa yrityksessä. Meillä on pitkä kokemus sinulle luontaisen elinympäristön kehittämisessä ja ymmärrämme tarpeitasi. 

Olet tehnyt jo aikaisemmin kameran takana töitä, joten tiedät mitä se vaatii. Odotamme lisäksi intoa kehittää omaa osaamista kaikenkokoisten tuotantoprojektien parissa.

Työ on kokoaikainen tai voidaanhan me sopia paikallisesti joku toinenkin järjestely. Me tehdään töitä pääsääntöisesti arkisin ja joustavilla sekä liukuvilla työajoilla. Suurin osa tuotannoista ovat Helsingissä ja Suomessa.

Hakuaika päättyy 15.5.2023 tai kun sopiva henkilö on löytynyt. Olemme ehkä tavanneet jo aikaisemminkin tai tiemme eivät ole vielä ennen kohdanneet, mutta haluaisimme tavata kasvotusten huhti-, toukokuun aikana. 

Laitathan meille valikoituja referenssitekeleitäsi parin viime vuoden ajalta ja CV:llä ryyditettyä hakemusta tulemaan mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@tonto.fi.

Heräsikö kysymyksiä? Voit soittaa päivisin tai laittaa viestiä WhatsAppilla Juholle, puh. 0400 753 033.

takaisin
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä