Noora Luostarinen siirtyy tuottajaksi Tonto Helsinkiin

September 13, 2019

Kymmenen vuotta televisiopuolella tuotannoissa työskennellyt Noora Luostarinen aloittaa tuottajana tuotantopalveluja tarjoavassa Tonto Helsingissä syyskuussa 2019. Noora on aikaisemmin urallaan työskennellyt viihde-, urheilu-, reality ja draamatuotannoissa.

”Olen ollut tv-uralla noin kymmenen vuotta ja päässyt tekemään laajasti erilaisia projekteja. Mieleenpainuvia ovat olleet varsinkin suorat lähetykset, joissa konkreettisimmin näkee kuinka sekunnit kuluvat”, sanoo Noora Luostarinen.

Uudessa tehtävässä Nooran vastuulle kuuluvat mainosten ja liikkuvan kuvan tuotantojen sekä niihin liittyvän viestinnän koordinointi ja johtaminen. Käytännössä tehtävänä on pitää huoli siitä, että tuotantopalvelut onnistuvat asiakkaan toiveiden mukaisesti alusta loppuun.

”Olen kiinnostunut ihmisistä, tarinoista ja elämysten tuottamisesta kuvan ja äänen avulla. Rakastan työskennellä ihmisten kanssa ja pidän vuorovaikutteisesta työstä. Tässä hommassa yhdistyvät oma erikoisosaamiseni ja innostusta herättävät asiat”, Noora jatkaa.

”Olen ottanut kaiken hyödyn niistä ominaisuuksista, jotka koen saaneeni mukaan synnyinseudultani Etelä-Pohjanmaalta. Jos jotain luvataan niin se myös tehdään ja keskustelen asioista avoimesti sekä rehellisesti. Sisukkuudestakaan ei ole ollut haittaa. Asiakkailta saamani palautteen mukaan kanssani on näiden asioiden takia helppo ja kiva työskennellä”, lisää Noora.

Noora on Tonton kolmas vakituisella työsuhteella toimiva tuottaja. Tonto on työllistänyt ensimmäisen toimintavuotensa aikana myös kymmeniä muita toimialan ammattilaisia, jotka ovat osallistuneet työhön tuotantokohtaisesti.

Toimitusjohtajana toimiva Juhana Salminen uskoo seuraavien vuosien kasvuun. ”Tonton ensimmäinen vuosi alkaa pian olla paketissa ja suunnitelman mukaiset tavoitteet on jo saavutettu. Palvelumme on saanut erittäin hyvän vastaanoton markkinoilla. Nyt on aika panostaa seuraavaan vaiheeseen, joka on kasvu.”
takaisin
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä