Tonton asiakkaita lykästi – Beda aloitti tuottajana Tonto Helsingissä

January 18, 2022

Beda Anteroinen vahvistaa Tonton tuotantopalvelutiimiä. Vuonna 2016 mainostoimistosta tuotantopuolelle siirtynyt Beda tuo Tontoon lisää projektinhallintamuskeleita, tuotantopalveluosaamista ja luovaa näkemystä.

”Projektinhallinta luovassa ympäristössä on lukiosta lähtien ollut selkeä haave ja pyrin aina palvelemaan asiakkaita niin kun toivoisin mua itseäni palveltavan. Opiskeluiden aikana syttyi liekki mainosalaa kohtaan ja päätyessäni harjoitteluun mainostoimistoon 2016 sain ensikosketuksen mainoselokuviin. Mainoselokuvien maailmassa puoleensa vetää rajatut sekunnit sekä kuinka herätetään tunne ja saadaan viesti perille oikealle kohderyhmälle lyhyessä ajassa”, kertoo Beda Anteroinen.

Tontossa Bedan vastuulla on asiakastöiden hallinta ja koordinointi. Beda vastaa mainosten ja mediatuotantojen toteutuksesta ja johtamisesta sekä pitää asiakkaat mahdollisimman tyytyväisenä toteutukseen sekä lopputulokseen. 

”Mulle tärkeää työelämässä on itsensä haastaminen ja kehittäminen. Tällä alalla jokainen keikka on omanlainen ja uusia tilanteita tulee eteen jatkuvasti. Tontolla on tosi hyvä se, että on kokeneita (ja hauskoja, kivoja, ihania, pus pus) kollegoita, joilta oppii uusia asioita ja joiden kanssa on helppo sparrailla ideoita ja toteutusta”, jatkaa Beda.

Tuotantomeressä marinoitu Tonton luova johtaja Ville Salminen on ilahtunut uudesta työkaverista. ”Kaikin puolin meidän asiakkaitamme ja meitä lykästi. Ollaan Bedan kanssa tunnettu jo aikaisemmin ja tiedän, että yhteistyö toimii. Odotan, että todella hyvässä lykyssä saadaan kuulla Bedan säveltämiä ja pianolla soittamia kappaleita.”

takaisin
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä