Helsinki Long Drink

Mitä

Marvelous Finland konseptoi Helsinki Long Drinkin mainostamiseen rohkean idean, jonka perusteella Tonto Helsinki tuotti mainosvideot verkkoon, Spotifyyn, Video On Demand -palveluihin sekä still-kuvat mm. Helsingin Sanomien etusivulle.

Milloin
Huhtikuu 2019
Kuka

Ohjaaja, Viivi Huuska
Kuvaus, Johan Wasicki
Still kuvat, Viivi Huuska
Vastaava tuottaja, Ville Salminen
Tuottaja, Juhana Salminen

Yksi ja viisi tähteä – Vai enemmänkin?

Marvelous Finland kehitti konseptin Helsinki Long Drinkille, joka oli kunnianhimoinen ja helposti alas ammuttavissa liian rohkeana. The Helsinki Distilling Companyn ihmiset olivat kuitenkin valmiita tekemään asioita hieman eri tavalla, jotta katsoja muistaa juoman ansainneen viisi tähteä.

Idea oli yksinkertainen. Krista Kosonen = Tähti ja Helsinki Lonkero = Viisi tähteä. (Helsingin Sanomien makutestin mukaan)

Tiimi oli yhtä mieltä siitä, että lopputulos ei missään nimessä saa olla laimea. Tonto Helsinki rakensi toteutuksen konseptille ennakkoluulottomasti ohjaaja Viivi Huuskan kanssa. Mukaan tiimiin valikoitui Krista Kososen lisäksi useita muitakin rohkeita tähtiä. Stylistinä toimi Minttu Vesala sekä kuvaajana Johan Wasicki ja sivuroolissa nähtiin jopa Marvelous Finlandin johtaja Samuli Salokangas.

Lopputuloksesta ei tullut laimea. Se jättää suomalaista viiden tähden laatua arvostavan katsojan aivoihin erittäin väkevän muistijäljen.

Helsinki Long Drinkin löydät kaupoista ja ravintoloista kautta maan. Juoman mainokseen voit törmätä esimerkiksi netissä, Spotifyssä ja Video On Demand -palveluissa.

Lisää kuvia Tonton Helsingin instagramissainstagram.com/tontohelsinki
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä