SEAT #kokosuomenseat

Mitä

Tuotimme oikein cunnon filkan Marvelouksen suunnittelemaan SEATin mainoskampanjaan. Tuotannon yhteydessä Rastivon Antti otti upeita mainoskuvia. Televisioon tuotettiin 95 sekunnin pituinen mainos ja lisäksi 50- ja 30 sekunnin pituiset versiot.
Somekanaviin ja verkkoon tehtiin lisäksi kolme 15 sekunnin mainosta.

Milloin
Tammikuu 2020
Kuka

Ohjaaja, Ville "Iisakki" Salminen
Kuvaus, Johan Wasicki
Vastaava tuottaja, Juhana Salminen
Tuottaja,  Noora Luostarinen
Äänisuunnittelu ja musiikin sovitus, Kalle Wahlberg

Rakkautta on ilmassa, kun sukupolvet kohtaavat jälleen SEATin mainoksessa.

SEATin uudet automallit tuovat Petri Laaksosen säveltämän ja Turkka Malinin sanoittaman täällä pohjantähden alla -kappaleen tahdissa aikuisiksi kasvaneet lapset ja heidän isovanhempansa jälleen kerran yhteen.

Kyynel on herkässä, kun lapsenlapsi, uusi vaimoehdokas Ruotsista ja metsäretkeltä palaava vaari ovat turvallisesti kuljetettu mökin pihaan. Perhettä yhdistävä rakkaus välittyy katsojalle vilpittömänä ja lämpimänä kuin oma sänky, johon on turvallista kömpiä juuri vaihdettujen lakanoiden väliin.

Marvelouksen Samuli Salokankaan luotsauksella ja Pasasen Harrin kynän avulla onnistumiselle oli hyvät ennusteet. Harvaan asutussa Suomessa läheisten tapaamiseen tarvitaan kunnon auto ja tunteita herättävän tuotannon tekoon tarvitaan lisäksi kunnon porukka, jolla hyvä ryhmähenki säilyy kovasta tahdista huolimatta.

Salmisen Villen ohjauksessa ja hyvällä suunnittelulla kahdessa päivässä ehdittiin kuvata todella suuri määrä erilaisia kohtauksia mainokseen. Me ollaan itse todella tyytyväisiä toteutukseen ja lopputulokseen sekä haasteista selviämiseen. Onneksi esimerkiksi pieni käsisaha oli mukana, kun yllättäen jouduimme raivaamaan tielle kaatunutta puuta kuvauspaikkoja etsittäessä.

Kiitos tiimille!

Lisää kuvia Tonto Helsingin instagramissainstagram.com/tontohelsinki
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä