Opiskelijan K-Plussa

Mitä

Mediatuotanto Kesko Oyj:lle. Tuotimme Parceron suunnitteleman Opiskelijan K-plussa kampanjan mainosvideot nuorille korkeakouluopiskelijoille. Mainosvideot tuotettiin netti- ja somekäyttöön sekä mainoskuvat osaksi kampanjan näkyvyyttä myös muissa kanavissa.

Milloin
Kesäkuu 2020
Kuka

Ohjaaja: Teemu Niukkanen
Kuvaaja: Arsen Sarkisiants
Tuottaja: Noora Luostarinen
Vastaavat tuottajat: Juhana Salminen, Ville Salminen
Stillkuvat: Atte Tanner

Oisko aika aikuistua? Nevö!

Onnistumisen kaava tuotannossa oli kesäisen auringon lämmittävät säteet, hyvä fiilis, ohjaaja Teemu Niukkasen ja muun tiimin rautainen ammattitaito sekä rento kuvauspäivä. Lopputuloksena oli hauska ja toimiva kokonaisuus.

Kampanja tavoitti suomalaiset opiskelijat erittäin hyvin. Vuoden määrälliset liittymistavoitteet saavutettiin hyvissä ajoin ennen vuoden loppua. Youtube-kanavalla mainos keräsi positiivisia palautteita nuorilta.  

Ylihyvä mainos” - YouTube kommentti

Nää on ehkä ainoita mainoksia mitä huvittaa edes kattoo”  - Toinen YouTube kommentti

Paras”  - Kolmas YouTube kommentti

Suurin haaste tuotannossa oli löytää kumiankka, jonka metsästykseen tuottaja Noora Luostarinen palkkasi sertifioidun kumiankkametsästäjä Juhana Salmisen. Juhana tutustui kumiankkojen elinympäristöön ja vuorokausia kestäneen aktiivisen metsästyksen jälkeen odotus palkittiin, kun yllättäen sopiva riikinkukko ilmestyi tilausetäisyydelle.

Nuorten ensimmäiset askeleet kohti aikuisuutta ja isoja muutoksia eivät tapahdu yhdessä yössä, mutta ensimmäisen askeleen voi ottaa liittymällä Opiskelija K-plussan kanta-asiakasohjelmaan.

Tavoitteet saavuttanut mainos sekä harvinainen kumiankka katsottavissa alapuolelta.

Lisää kuvia Tonto Helsingin instagramissainstagram.com/tontohelsinki
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä