Pelican Self Storage

Mitä

Pelican Self Storage ja markkinointitoimisto Avidly tilasivat Tonto Helsingiltä tuotantopalveluna videon, radio mainokset ja stillkuvat näkyvyyden kannalta täydellisesti ajoitettua kampanjaa varten.

Milloin
Toukokuu 2019
Kuka

Ohjaaja, Ville "Iisakki" Salminen
Kuvaus, Tuomas Järvelä
Still kuvat, Ville Salminen
Tuottaja, Juhana Salminen

Pelican Self Storagen kampanjalla oli täydellinen ajoitus. Pelican Self Storage tarjoaa siistiä ja turvallista säilytystilaa, Avidly suunnittelee markkinointia asiakastaan kuunnellen, Tonto toteuttaa suunnitelmaan tuotantopalvelut, Anssi Kela laulaa kauniisti ja Suomen maajoukkue voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden.

Seitsemän uutiset siirrettiin jotta maajoukkueen kultajuhlat saatiin näytettyä kokonaisuudessaan televisiossa. Tilaisuutta seurasi televisiosta valtava joukko suomalaisia ja näkyvyyden kannalta mainostauon aikana nätetyllä Pelican Self Storagen mainoksella oli täydellinen ajoitus.

Video, radio ja kuvat toteutettiin kustannustehokkaasti Tonton tuotantopalvelumallilla. Videon ohjasi Tonton oma poika Ville Iisakki ja hän nappasi samalla kuvat käytettäväksi muissa kanavissa. Taika sisältöihin tarttui Anssi Kelan esiintymiskokemuksesta ja rautaisesta ammattitaidosta, jotka tallentuivat Tuomas Järvelän kameralle.

Mestaruuksia ja onnistuneita tuotantoja saavutetaan toimivalla tiimityöllä.

Lisää kuvia Tonto Helsingin instagramissainstagram.com/tontohelsinki
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä