Subway® wrapit

Mitä

Subway® ja Isobar luottivat jälleen Tonto Helsingin tuotantopalveluun. Tonto toimitti Subwayn parhaat hetket ovat edessä kampanjan mainosvideot  televisioon ja verkkoon sekä radiomainoksen osaksi kampanjaa.

Milloin
Tammikuu 2020
Kuka

Ohjaaja: Sami Joensuu
Kuvaus: Tuomas Järvelä
Vastaava tuottaja: Ville Salminen
Tuottaja:  Noora Luostarinen
Edit: Liisa Vääriskoski
Food Stylist: Nikola Tomevski
DJ: Ville

Subway® – wrapit ovat täällä jäädäkseen!

No nyt on värikästä ja raikasta! Ollaan ihasteltu miten hyvin yhteishenki ja letkeä meininki näkyy Parhaat hetket ovat edessä -kampanjassa. Toiveena oli persoonallisuus ja erottautuminen. Onnistuttiin siinä, koska palaute on ollut positiivista.

Wrapit ja raaka-aineet seikkailevat makumatkalla kukkien ja kasettinauhurin kanssa linnunradan kautta suoraan suuhusi. Matkaa ryydittää tähän hieman hapokkaaseen kyytiin sopiva ääniraita.

Kerrotaan nyt samalla, että tuotannossa DJ-tehtävistä vastasi Ville. Musiikin ja Sami Joensuun mukaansatempaavalla otteella päivä kului kuin siivillä. Mainitsemisen arvoista on, että lopputulokseen vaikutti aika paljon leikkaaja Liisa Vääriskosken hellä saksikäsi ja Food Stylisti Nikolan ammattitaito, jolla tomaatitkin saatiin raikkaan näköisinä lentämään avaruuteen.

Subwayn runsaat ja raikkaat wrapit ovat täällä jäädäkseen.

Lisää kuvia Tonto Helsingin instagramissainstagram.com/tontohelsinki
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä