Veikkaus

Mitä

Luova tuotantopalvelu kaikkiin kanaviin osana Milttonin suunnittelemaa lanseerauskampanjaa Veikkaukselle. Tonto Helsinki tuotti Veikkauksen pelikirjastojen lanseerauksen TV- ja somevideot sekä digitaaliset out-of-home (DOOH) mainokset ja still-kuvat.

Milloin
Toukokuu 2019
Kuka

Ohjaaja, Juho Konstig
Kuvaus, Mikael "Gusse" Gustafsson
Still kuvat, Mona Salminen
Vastaava tuottaja, Ville Salminen
Tuottaja, Juhana Salminen

Milttonin suunnittelemaan Veikkauksen pelikirjastojen monikanavaiseen lanseeraukseen kaivattiin luovaa näkemystä ja toimivaa tuotannon toteutusta.

Ville ja Juhana tarttuivat ohjaaja Juho Konstigin kanssa luovuuden härkää sarvista kiinni ja porhalsivat sen kyydissä nelikaistaista ideoiden moottoritietä kohti maalia. Kaikilla oli tiedossa, että timanttinen idea odottaa perillä. Oikukkaan härän kyydissä poikettiin välillä kosmisilla harhateillä, mutta lopulta maali häämötti horisontissa. Kangastuksena ideoinnin maaliviivalla esittäytyivät matkalaisille viikinki, papukaija ja astronautti.

Todellinen luovuus löytyi projektissa kuitenkin lähempää kuin moni osasi arvata. Luovuus syntyi toimivasta yhteistyöstä, rautaisesta ammattitaidosta ja kyvystä yhdistää oikeat osaamiset palveluksi asiakkaalle. Projekti soljui luontevasti kuin Bachin koraalit televisioon, someen ja muihin digitaalisiin kanaviin.

Lisää kuvia Tonto Helsingin instagramissainstagram.com/tontohelsinki
Tee asiat hieman helpommin
Tonto Helsinki on kuin tuotantoyhtiö, mutta suunniteltu ja tehty tämän päivän tarpeita varten.
Ota yhteyttä